Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Noi suntem profesionisti

Membru Bizoo de 11 ani.
4.67
4 stars: Foarte bun
9 pareri

Radio MP3 pni 8425 cu SD si USB dimensiune 1 DIN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

119 lei
Brand
8425
Pe stoc
Da
Producator
PNI
Descriere
Radio MP3 player auto PNI Clementine 8425 player auto 1 DIN cu SD, AUX si USB.

Nu functioneaza cu CD !

Display si butoane iluminate cu albastru
Cod produs PNI-MP3-8425
Producator PNI
Garantie 24 luni
Greutate 0.72 Kg (Greutate neta: 0.6 Kg)
Redare fisiere Mp3 de pe medii de stocare externe

Aveti posibilitati multiple de a reda fisierele MP3 preferate, de pe oricare din cele 3 surse de intrare: USB, card SD sau Aux In.

Telecomanda
Cu telecomanda inclusa in colet aveti acces la toate functiile aparatului, fara a fi necesara utilizarea butoanelor de pe consola acestuia. Astfel oricine din autoturism sau din afara acestuia poate profita de muzica preferata fara sa deranjeze soferul sau pasagerul din dreapta.

Radio FM
Va puteti bucura de posturile de radio preferate in timpul calatoriilor cu masina deoarece produsul radio Mp3 player auto PNI Clementine 8425 este dotat cu tuner radio FM cu 18 posturi programabile.

Ecran multicolor
PNI Clementine 8425 are un ecran multicolor ce va ofera informatii despre frecventa radio in modul FM, tipul si numarul fisierului MP3 si timpul scurs din melodie cand redati fisiere de pe o memorie USB sau card SD. De asemenea, aparatul adopta noua tehnologie ID3-Tag afisand pe ecran numele piesei si dosarul/folderul in care aceasta se regaseste.

Mufe ISO universale
PNI Clementine 8425 vine dotat cu mufe de cuplare ISO standard international, care se regasesc pe majoritatea autoturismelor dotate cu functie radio din fabrica.

Special pentru pasionatii de sunet care au montate sisteme suplimentare de sunet cum ar fi un subwoofer, sau amplificare separata, aparatul PNI 8425 este dotat cu o iesire de sunet stereo dedicata.
Livrare in toate localitatile in care este sediu sau agentie Fan Courier.
Cost livrare 23 lei

Prezentare video: https://www.youtube.com/watch?v=vGqLtnjkME8
Trimite mesaj
Din Gura in Gura