Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Noi suntem profesionisti

Membru Bizoo de 14 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
18 pareri

Statie radio President Walker ASC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

841 lei Lei
Brand
WALKER cu ASC
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
President Walker este o statie de emisie receptie cu 80 de canale AM/FM (in functie de setarea benzilor europene pe tari) si 4 Watt putere de emisie legala in toata Europa.

President Walker cu ASC beneficiaza de o tehnologie moderna, care insumeaza rezultatele cercetarilor in domeniul comunicatiilor.

Dotarea cu un s-metru analog pentru masurarea puterii semnalelor de emisie si receptie, a sistemului NB/ANL (optimizarea semnalului la receptie eliminand inpulsurile disturbante), cu ASC (squelch automat), cu posibilitatea de PA (public address.) prin conectarea unui difuzor extern la statie si prezentare canalului in lucru pe un afisaj digital cu leduri recomanda acest model ca un model de top care satisface si cele mai exigente cerinte.

Sub un exterior clasic care tradeaza zeci de concepte realizate, tehnologie moderna si calitate de top la un model, care a reprezentat cu aceeasi infatisare si alte proiecte realizate de producator.

Dimensiunile statiei sunt medii, deci trebuie avut in vedere o locatie potrivita si ventilata pe cat posibil, alimentarea ei fiind recomandat sa se faca de la baterie direct, iar daca nu este posibil de la priza din interiorul automobilului.

Conectati statia la o antena cu castig mediu sau mai ridicat, respectand indicatiile de montare a acesteia.
Modulatie foarte buna, receptie pe masura emisiei, cu rezultate deosebite.

Cadranul cu indicatorul clasic de intensitate a semnalului se imbina pe acelasi panou frontal cu tehnologia LED unde putem monitoriza canalul in lucru. La momentul folosirii ASC aria de acoperire la receptie va fi mai mica, ajungandu-se astfel la un compromis intre confortul castigat si receptia fara paraziti si zgomot de fond.

Clasica dar cu randament modern, dimensiuni medii dar arie de acoperire mare, claritate in utilizare si longevitate sunt caracteristici de baza ce definesc acest model.

Caracteristici Tehnice

Canale: 40 canale AM/FM (in fuctie de selectarea shemei de frecventa)
Gama de de frecventa: 26.965-27.405 MHz
Sensibilitatea: 0.5μV pentru 20dB SINAB in modul AM/FM
Rejectia canalului adiacent: 70 dB
Sensibilitatea squelch-ului: min 0.2μV-120dB
max 1 mV-47dB
Tensiunea de alimentare: 13.2V
Dimensiuni: 160(L)×160(H)×55(D)
Greutate: 1.1 kg
Putere de emisie: 4 Watt AM/FM
Putere de iesire audio: 5 W

ASC (Automatic Squelch Control)
Squelch-ul sau poarta de sunet e dotarea standard la toate statiile CB. Aceasta functie e folosita pentru a reduce sunetul de fond cand nu se comunica. Este un reglaj ce trebuie facut precis si frecvent, pentru a evita reducerea sensibilitatii statiei.

Acest lucru se datoreaza impulsurilor electrice ce determina sunetul de fond, ce au o intensitate diferita in functie de locatie si chiar anumite perioade din aceeasi zi.
In 1996 Firma President a scos pe piata o functie noua si exclusiva propriilor produse, numita "Automatic Squelch Control".

ASC-ul evalueaza continuu si automat receptia semnalului si existenta sunetului de fond.
Raportul dintre semnal si claritatea receptiei determina cand avem sau nu o conexiune cu minim de interferente.

Folosind tehnologia microelectronica pentru aceasta functie, s-a reusit introducerea a mai mult de 40 de semiconductori intre tranzistori si diode.

Astfel statiile CB, care au reprezentat din totdeauna siguranta in trafic, devin acum mai mult ca niciodata si un element de siguranta in automobil, ASC-ul efectuand ajustarile necesare automat in urma masuratorilor nivelelor de zgomot, lucru ce pana de curand era efectuat manual de conducatorul auto.

Dimensiuni:
- Latime 160
- Inaltime 55
- lungime 160
Pachetul contine:

-statia radio
-suport prindere (tabla de montare)
-suruburi pentru montare
-suport microfon inox
-cablu alimentare cu siguranta

Livrare GRATUITA in 24-48 ore in toate orasele tarii prin Curier.
Plata ramburs la primirea marfii.
Cost livrare 0 lei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura